Szállás árak Spirit Hotel Thermal Spa *****

Spirit Hotel Thermal Spa *****

Címlap » Sárvár » Sárvári szállások » Spirit Hotel Thermal Spa ***** » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
  • Centrumban (Sárvár központjában a Csónakázó tó és a fürdő szomszédságában)
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Őrzött parkoló, Kávéterasz, Napi szobaszervíz, Konferencia terem, Mozgássérültek részére fenntartott szobák, Szobaszolgálat, Mosoda, Svédasztalos reggeli, Kert, Gyermekfelügyelet, Ajándékbolt, Borospince, Zárt parkoló, Busz parkoló, 24 órás portai szolgálat, Autókölcsönzés, Étterem, Vegetáriánus konyha, Diétás konyha
  • Szolgáltatások a szobában
    Légkondicionálás, Fürdőszoba, TV, Internet csatlakozás, Minibár, Hajszárító, Nemdohányzó szoba
  • Szépség szolgáltatások
    Szolárium, Kozmetika, Fodrászat, Pedikűr, Manikűr, Szauna, Masszázs
  • Sport szolgáltatások
    Meleg vizű fedett medence, Hideg vizű szabadtéri medence, Meleg vizű szabadtéri medence, Tenisz, Edzőterem, Biliárd, Bowling
  • Gyógyszolgáltatások
    Orvosi rendelő, saját orvos, Gyógykezelés, Gyógyfürdő, termálfürdő
  • Egyéb szolgáltatások
    Egyéb szolgáltatások (Squash)

Spirit Hotel Thermal Spa *****

A Sárváron található ötcsillagos Spirit Hotel Thermal Spa a hazai szállodaipar új távlatait mutatja be. Az ötcsillagos besoroláson túl a szálloda öt csillaga az öt őselem: víz, föld, tűz, levegő és szellem egyetemességének harmóniáját - a tökéletes egyensúlyt - szimbolizálja.

Egy csodás nyári éjszaka ajándékba

Legtöbbünknek a luxus azt jelenti, hogy azt tehetünk, amihez éppen kedvünk van, azzal, akivel legjobban szeretnénk és eközben semmilyen elvárásnak nem kell eleget tennünk. A nyár természetes velejárója, hogy ezeknek a pillanatoknak hódoljunk. Amikor azonban csak kis időre tudunk elszakadni a munkától, vagy egyéb kötelezettségeinktől, s csupán pár napunk van a kikapcsolódásra, akkor olyan helyet keresünk, ahol minden csak rólunk szól, a pihenésre szánt idő első pillanatától az utolsóig. Nem kell azon idegeskednünk, hogy elérjük-e a gépünket, hogy kedvez-e az időjárás, vagy rendben találjuk-e a katalógusban oly ígéretesnek tűnt szállodai szobát. A sárvári Spirit Hotel ötcsillagos harmóniája minden elemével a mi feltöltődésünket szolgálja, megadja mindazt az élményt és kényeztetést, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megéljük a nekünk járó luxus minden elemét. Az üveggel fedett, több emelet belmagasságú fogadó tér a természettel való egység tökéletes megtestesítője. A tágas szobák mindegyike egyedi kialakítású. Kényelem vár minket a lakrészünk minden szegletében, szemet gyönyörködtetően, és tökéletesen emberbarát módon. Megnyugtató és stílusos dizájn, egyedi formákkal ötvözve. Az is teljesen mindegy, hogy milyen az időjárás! Akár ragyog a nap, akár esik az eső, Sárváron az ötcsillagos Spirit Hotelben mindenképpen élvezhetjük a selymes vizet, hiszen 22 medence közül biztosan találunk kedvünkre valót. A 25 méteres úszómedence mellett élménymedencék sora vár minket kint és bent egyaránt. Még a csodás és világhírű, fáradtságűző gyógyvizet is élvezhetjük a szabadban! A rengeteg nyugágynak köszönhetően nem kell már reggel lefoglalnunk a napozóhelyünket, sőt napközben kedvünk szerint hűs árnyékba is húzódhatunk. Ha nincs kedvünk egy könnyű italt kortyolva a medencék melletti Oxigén bárban sziesztázni, ellazulhatunk a wellness részleg szeparált, baldachinos pihenőágyainak valamelyikén, átadva magunkat a romantikus hangulatnak.
A Spiritben minden adott, hogy megvalósítsuk a test és a lélek harmóniáját. Több tucatnyi wellness kezelés közül választva egyedülálló kényeztetésben lehet részünk. A hagyományos masszázsok mellett nem csak az illóolajos aromamasszázst próbálhatjuk ki, hanem a különleges ajurvédikus és thai kezeléseket is. Az exkluzív szépségoázisban a Thali(sens rituáléknak köszönhetően bejárhatjuk az egész világot, hogy spirituális utazásunk végén harmóniába kerüljön testünk és szellemünk. Párunkkal élvezhetjük az igazi különlegességnek számító török hamam, és az óegyiptomi eredetű razul rituálét, majd megbújhatunk az autentikus keleti fürdő varázslatos, fűszeresen buja szeparéjában. Az aktív kikapcsolódást kedvelők is gazdag kínálatból választhatnak. A szállodából kilépve kristálytiszta levegőn sétálhatunk, felfedezhetjük az arborétumot vagy a Nádasdy-várat. Megtapasztalhatjuk a teljes testet átmozgató nordic walking frissítő erejét, hódolhatunk a tenisz vagy squash szenvedélyünknek, kipróbálhatjuk a lovaglást. A reggeli nap-köszöntő jóga vagy a frissítő nyújtózkodó stretching közben rácsodálkozhatunk a természet egységére, megtapasztalhatjuk a tökéletes nyugalmat, mely a városi lét rohanó mindennapjaiban oly ritkán adatik meg.

Hogy mindenre jusson idő, a Spirit egész nyáron ajándékba ad egy éjszakát!


A gyógyvizéről méltán híres Sárvár tavakkal és erdőkkel övezett, csendes természeti környezetében található a modern, ötszintes épület, mely különleges építészeti megoldásaival, egyedi formavilágával és minőségi anyagok felhasználásával egy új világba vezeti be vendégeit.

A szálloda rendkívül bőkezű alapszolgáltatásainak gerincét a 1500m2 vízfelületű Oázis wellness- és fürdőrészleg biztosítja. A 22 élmény- és termálmedence mellett szépségápolási, wellness, medical wellness és gyógyászati kezelések széles skálája Thali’sens, Jean d’Arcel Naturelle és Pharmos Natur termékekkel várja a megújulni vágyókat.

A ház 273, egyedileg berendezett egy- és kétágyas szobákkal, lakosztályokkal várja a vendégeit. A gasztronómiai élményeket a ház étterme, bárjai és borozója biztosítja, ahol a hagyományos ízek mellett a reform ízek kedvelői is megtalálják számításukat.

A szálloda 500 fős konferenciateremmel is rendelkezik -5 kisebb szekcióteremre alakítható-, mely a legmodernebb vetítési és hangosítási technikával felszerelt.

Sportolási és szabadidős programok közül kiemeljük a ház squash, petanque és bowlinpályáját, szabadtéri teniszpályáit, illetve az egyéb mozgásprogramokat felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Wellness, Sport, aktív pihenés, Városlátogatás, Gyógyturizmus
  • TELEPÜLÉS
    Sárvár
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Hotel *****
  • CÍM
    9600 Sárvár, Vadkert krt.5.
Kapcsolódó Tartalom
További találatok: | | | | |
Település ismertető
  • Sárvár

    Sárvár nagy múltú nyugat-dunántúli kisváros, amely a Vas megye földrajzi tengelyét képező Rába folyó két p...